Formandskifte i SSR 2012

Formandsskifte i SSR


SSRs formand gennem de sidste 7 år, Trine Lindén, valgte at træde ud af SSRs bestyrelse ved foreningens årlige generalforsamling november 2012.

Trine har har været en del af SSRs bestyrelse i sammenlagt 9 år. Trine siger:

"Jeg vil blot sige tak for de mange gode år i SSR. Faktisk er der næsten gået 10 år siden mit første bestyrelsesmøde i SSR, og alle de mennesker, jeg i sin tid startede med, er ikke længere i bestyrelsen. Det er sådan det skal være, og vi har altid vægtet højt, at der løbende kommer nye ildsjæle med nye kræfter og ideer til.

Og da jeg snart kan fejre ti års jubilæum, hvoraf de syv har været som formand, synes jeg, det er på høje tide, at stafetten gives videre, så også jeg får mulighed for at få mere tid til alle de forskellige ting, jeg er engageret i – og ikke mindst min virksomhed.

Da jeg kom til Sønderborg, var SSR det første netværk, jeg engagerede mig i, og derfor har foreningen en ganske særlig plads i mit hjerte – så I kan roligt regne med at se mig som medlem til alle de spændende arrangementer, hvor jeg blot afslappende vil læne mig tilbage og nyde det."

Joan Lott Carlsen fra rejsevirksomheden ALOTT, overtog formandsposten efter Trine ved generalforsamlingen i 2012.

Joan, der er sønderborgpige med stort S, startede sin rejsevirksomhed ALOTT i 2001. Virksomheden arrangerer udlandsophold for unge mellem 18 og 35, der ønsker at studere og arbejde på oversøiske destinationer.

Joan har været medlem af SSR siden 2003 og en del af SSRs bestyrelse siden 2008, og glæder sig til det fortsatte arbejde med at arrangere spændende og interessante indslag med resten af den engagerede bestyrelse i Sønderborg Salgs- og Reklameforening!

All rights reserved
© 2020 Sønderborg Salgs- og Reklameforening