2013 Galoche - SønderjyskE Håndbold Herrer

SønderjyskE Håndbold Herrer

Modtager af årets Galoche 2013 - begrundelse:

I år er det 9 år siden, at SSR stiftede prisen Årets Galoche. Igennem årene har bestyrelsen talt meget om, at vi gerne ville værdsætte lokale mennesker, der har gjort noget i tråd med SSR’s grundlæggende opfattelse. I SSR forsøger vi at tænke kreativt, anderledes og tage chancer, for derigennem at nå noget, som gør hverdagen en lille smule sjovere og ikke mindst mere indholdsrigt.
 
Derfor uddeles årets Galoche til et team, der gør en forskel i Sønderborg-området. En organisation, der er med til at skabe synergi mellem idræt og erhverv i hele Sønderborg, samt udvikle sporten og sætte os på sportens landkort via deres resultater.
 
Årets Galoche-modtager er frontløber, der har formået at få professionel sport og foreningslivet til at arbejde sammen, en rollemodel for mange andre sportsklubber i Danmark, de tør gøre det, som alle andre kun taler om.
Galoche-modtager er blevet en kilde til inspiration for os alle i Sønderborg-området.
 
Som de fleste nok har gættet, er organisationen, der i 2006 flyttede elitesport til Sønderborg ”Sønderjyske Herre Håndbold”.
 
Sønderjyske har fået elitesport og erhvervsliv til at gå sammen, for at styrke Sønderborg. De har bragt Sønderborg på sportens landkort via deres resultater og netop som prisen uddeles løber vores drenge på banen i Skive, for endnu engang at hente point hjem til Sønderborg.
Det er sin sag, at spille i toppen af Dansk håndbold, når halvdelen af holdet bliver skiftet efter sæsonen og samtidig skulle sige farvel til en Rune Ohm der scorede 149 mål og var nr. 2 på topscorer listen i Dansk håndbold.
 
Men trænerens og klubbens store vision er at ligge i toppen af dansk håndbold. De tør at løbe risikoen og har igen i år sammen sat et fantastisk homogent håndboldhold på banen. De ligger pt. nr. 4 i ligaen og kan efter aftenens kamp igen komme op på en 3 plads.
Årets Galoche 2013 går med tak og påskønnelse til Sønderjyske Herrehåndbold. Med vores respekt og taknemmelighed følger en check på 5000 kr., som de skal bruge, som de finder bedst.
 
Vi håber det bliver tid til at tage et par timers afslapning, i en tid hvor træningspas og håndboldkampe i det Danske land, fylder deres hverdagen med sport. Stort tillykke til SønderjyskE.
Og som bonusinfo kan jeg fortælle at Sønderjyske har vundet aftenens kamp mod Skive med 24-21!!!

All rights reserved
© 2023 Sønderborg Salgs- og Reklameforening