2009 Galoche - Kronblad Grafisk

Kronblad Grafisk

Modtager af årets Galoche 2009 - begrundelse:

I år er det fem år siden, at SSR stiftede prisen Årets. Igennem årene har bestyrelsen talt mangt og meget om, at vi gerne ville værdsætte lokale mennesker, der har gjort noget i tråd med SSR’s grundlæggende opfattelse. I SSR forsøger vi at tænke kreativt, anderledes og tage chancer for derigennem at nå noget, som gør hverdagen en lille smule sjovere og ikke mindst mere indholdsrigt.
 
Vi giver galochen til en person eller virksomhed, der vil frem i verden, og som prøver noget nyt uden dog at være på sikker grund. Mod, vilje, idérigdom og inspiration er kodeordene. Vi synes, at det er fedt, når nogen tør tage disse chancer, og som frem for alt ikke går i små sko.
 
Med årets galoche 2009 ønsker vi at bakke op en person eller virksomhed, der tør, vil og kan. Det belønner vi med et gavekort på 5000 kr., der i det mindste kan række til en gedigen bytur med alt hvad dertil hører. Ud over æren håber vi også, at prisen kan hjælpe med at eksponere personen eller virksomheden og således støtte op det fremtidige arbejde.
 
I år går Galochen til to personer, der efterhånden har arbejdet sammen i rigtig mange år. Så det er faktisk første gang, at vores pris ikke går til en nystartet virksomhed – og det er faktisk også første gang, at modtagerne er af hunkøn.
 
Årets galochemodtagere er valgt, fordi vi i bestyrelsen er enige om, er der her vitterligt er tale om to personer, der i den grad mestrer det kreative, som vi i SSR gerne vil afspejle – og som har modet til at gøre det. De har gang på gang været med til at forskønne vores by og sørget for, at vores virksomheder tager sig rigtig godt ud – og de er villige til at tage slåskampene og sige topchefer og kunder imod, hvis de kan se, at tingene ikke bliver lavet ordentligt. Nogle af jer kender dem måske slet ikke, fordi de to seje kvinder, der her er tale om, sjældent selv er i rampelyset – det har de nemlig travlt med at sørge for at andre er.
 
Årets galochemodtagere tør også tage chancer. Der bliver ikke satset på det sikre, men på det stilfulde og det, der virker for den enkelte klient eller kunde og som skal til for at opnå den ønskede effekt. Ikke mange tør f.eks. lave en Andy Warhole inspireret Ringridderplakat. Og jeg vil også vove at påstå, at vi i SSR har byens flotteste og mest indbydende invitationer. Og dermed er der jo nok en del af jer, der har gættet, at årets galoche går til Trine Olsen og Lone Petersen fra Kronblad Grafisk.


Trine Olsen og Lone Petersen vidste ikke, at de ville modtage Årets Galoche på SSR's generalforsamling. Det var derfor to bevægede og meget glade kvinder, der fik overrakt blomster og en check på 5000,- kr.

– Det kom fuldstændig bag på os, og vi er meget beærede over, at det er os der modtager Årets Galoche. Vi er utrolig glade for, at vores at arbejde bliver set, og at der bliver sat pris på det – endnu en gang tusind tak. Pengene skal selvfølgelig bruges til en inspirationstur til et eller andet spændende sted, men hvorhen ved vi endnu ikke, sagde Trine Olsen og Lone Petersen.

http://kronbladgrafisk.dk/

All rights reserved
© 2023 Sønderborg Salgs- og Reklameforening