2007 Galoche - Michael Kiesling

Michael Kiesling

Modtager af årets Galoche 2007 - begrundelse:

Som traditionen efterhånden byder det, uddeler vi igen i år Årets Galoche til en person, der gør en forskel i Sønderborg-området, og som er med til at udvikle området og sætte det på landkortet.
 
Årets Galoche-modtager er en ukuelig firstmover - en af den slags, der rykker først, når muligheden byder sig. Og byder muligheden sig ikke, ja, så opsøger han den selv uden at bryde sig om, hvad andre mon synes eller i øvrigt mener at vide bedre. En værdig Årets Galoche-modtager tager de rette chancer og er kilde til inspiration for os alle i Sønderborg.
 
En sådan ildsjæl har vi iblandt os i aften, og inden længe kaster vi glans over denne frontløber og de bedrifter, der gør vedkommende til en værdig modtager af Årets Galoche 2007. Udover æren og hæderen venter der en SSR-check på 5.000 gode danske kroner og et rejsegavekort for to personer fra Top Rejser – turen går til Italien i syv dage.
 
Om årets Galoche-modtager
 
Men lad os fluks komme videre til øjeblikkets hovedperson: Det er jo dig det skal handle om, lige indtil hovedretten bliver serveret. Du lever nemlig op til det, som vi i bestyrelsen igennem årene har talt mangt og meget om – at vi gerne vil værdsætte lokale mennesker, der gør noget i tråd med SSR’s grundlæggende opfattelse. I SSR forsøger vi at tænke kreativt, anderledes og tage chancer for derigennem at nå noget, som gør hverdagen en lille smule sjovere og ikke mindst indholdsrig.
 
Dine kodeord er mod, vilje, idérigdom og inspiration. Vi synes, at det er fedt, at nogen tager de her chancer, og som frem for alt ikke går i små sko. Gid, der var mange flere, der ligeså helhjertet tror på deres ideer og koncepter.
 
Alle de tilstedeværende her i aften kender årets Galoche-modtager. Og selv dem, der ikke måtte kende ham, er stødt ind i ham eller hans personale på et eller andet tidspunkt, hvor man har villet forkæle sig selv.
 
Du har bragt koncepter og forretningsideer til Sønderborg, vi ellers må se forgæves efter.
Hos dig går kvalitet hånd i hånd med en usædvanlig charmerende atmosfære.
Du har skabt et samlingspunkt for mange Sønderborg-borgere, og for de utallige turister, der nyder den flair, du i det sidste halve årti har været med til at kaste over midtbyen.
Du har skabt en oase, et åndehul midt i folks fortravlede hverdag, hvor der er plads til råhygge på varme sommerdage, og hvor man kan søge tilflugt på kolde gråvejrsdage.
 
Vi synes, at dine dispositioner er modige – og du har i den grad tilført byen et løft på mange områder.
 
Men lige som det kører allerbedst, blander du kortene på ny og starter på en frisk. For du ville ikke være dig selv, hvis du hvilede på laurbærrene. Tværtimod har du og din kone rasende travlt med at søsætte det næste store projekt. Og selvfølgelig bliver det både større og bedre denne gang. Så selvom du berøver byen et af dens foretrukne tilholdssteder, sørger du med samme åndedrag for at tilføre byen et nyt glanspunkt.
 
Med dit nyeste engagement giver du byen og området et nyt vartegn – er med til at præge byen og tilfører den en helt ny identitet. ”Image is nothing – thirst is everything” siges det i en kendt reklamefilm for en læskedrik. Du formår at kombinere begge dele og en hel del til.
 
Dit image er godt og understreges af den pris, som du modtager om et øjeblik. Det samme gælder for de ting, som du sætter i værk, der nyder stor respekt blandt kunderne. Og tørsten? – ja den skulle der være rig lejlighed til at få stillet, hvad enten man er til hjemmebrygget humle eller veltilberedt kaffe på barista-manér. At man ligeledes kan spise godt hos dig, har vi det allerbedste bevis på her i aften, hvor menuen virkelig ikke lader noget tilbage at ønske.
 
At man så oven i købet kan have succes, selvom man staver som en hest, har du også bevist med al tydelighed. Med navne som Kaffariet og Brøggeriet går du imod strømmen og kalder tingene for det, du synes, der lyder bedst, og skiller dig dermed ud fra mængden. Du går mod strømmen, banker noget nyt op – og vi håber alle sammen, at du med dit nye Brøghus, restaurant, café, hyggekrog og mødested har god vind i sejlene, og at modet aldrig svigter dig.
 
Mine damer og herrer – giv en stor hånd til en iværksætter-ildsjæl med store planer og mod til fornyelse. Årets Galoche 2007 går til vores alle sammens Michael Kisling.
All rights reserved
© 2023 Sønderborg Salgs- og Reklameforening