2006 Galoche - Zune Holm

ZUNE HOLM

Zune fortæller: 

"Jeg er uddannet cand.mag. i samfundsfag og medier og flyttede til Sønderborg i 2003 med min familie. Året efter, i 2004 startede jeg BELLAMONDO Films fordi jeg gerne ville producere film og tv og fordi jeg kunne se en niche for profilfilm og webfilm i Sønderborg-området.

Siden da har jeg haft fornøjelsen af, at producere en lang række film for både lokale, regionale og nationale kunder: LINAK, OJ Electronics, LODAM, ABENA, Meldgaard, Dansk Supermarked, Aalborg Universitet, Syddansk Universitet, Sønderborg, Aabenraa og Vejle kommune etc. Ved siden af produktionen af profil og reklamefilm har jeg også produceret tre dokumentarfilm, som bl.a. har været vist på DR2, DK4 og været brugt som undervisningsmateriale i iværksætteri.   
 
Jeg har også blandet mig i stort og småt og bl.a. været medlem af Sønderborghus bestyrelse, tænketanken Futura Syd og været sparringspartner og ekstern rådgiver for iFabrikken.
Det har været en spændende tid og jeg har altid sat stor pris på den positive "Sønderborg-ånd", som jeg er blevet mødt med: Troen på de nye ideer og åbenheden overfor folk der vil gøre en forskel. Denne ånd er en kæmpe styrke for området.
 
Jeg er stolt over, at have modtaget Galocheprisen i 2006 og mener, at SSR med denne årlige anerkendelse er med til at fremme nytænkning og gode initiativer i Sønderborg området."

http://www.bellamondo.dk/

All rights reserved
© 2023 Sønderborg Salgs- og Reklameforening