Arrangementer

Så er vores generalforsamling 2019 vel overstået og sikke en aften!  

Vi arbejder på det næste arrangement, så hold øje med siden - og din mail. Se her hvad generalforsamlingen indeholdt:

 

GALOCHEPRIS, BADEHOTEL OG
JENS JACOB TYCHSEN alias Hr. WEYSE


Kom og hør Jens Jacob Tychsen alias "Hr. Weyse" underholde og fortælle om livet bag kulisserne på den folkekære serie Badehotellet. 

Og hvor bedre at gøre det end i det netop nyrenoverede Ballebro Badehotel. Her er der nye forpagtere og de vil gøre det bedste de har lært, når SSR kommer forbi med alle de dejlige, livsnydende og glade medlemmer.  Og vi sørger for bus til og fra Ballebro.

Vi skal selvfølgelig også have uddelt Galocheprisen, til en eller flere, der har gjort noget særligt for at få Sønderborg på landkortet. Den bliver vanen tro skrevet og fremlagt af den altid underholdende Leif Maibom. 

Skynd jer at melde til - der er begrænset antal pladser og dette vil du ikke gå glip af! 


KOM MED BAG OM TV-SERIEN BADEHOTELLET

Jens Jacob Tychsen tager os med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

I dette helt nye og eksklusive musikalske foredrag kan vi se masser af fotos, film og sjove fraklip, som med garanti bringer latteren frem!

Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.


OM JENS JACOB TYCHSEN


Jens Jacob Tychsen blev uddannet på skuespillerskolen ved Århus Teater tilbage i 1998 og strøg herefter i raketfart til København, hvor han blev en fast del af Det Kongelige Teater gennem 8 sæsoner. Herefter gik han freelance og har siden spillet med i et utal af teaterforestillinger i alle genre på de københavnske teatre. Som noget af det sidste på scenen kunne man opleve ham som far til 7 i skikkelse af Kaptajn Von Trapp i klassikeren ” The Sound Of Music ” på Det Ny Teater.

Jens Jacobs TV-debut var som seriemorderen “Indianeren” i ”Rejseholdet” i 2002 og herefter fulgte flere spændende opgaver i blandt andet “Forbrydelsen 2”, “Sommer” og “Borgen”.

Det store folkelige gennembrud kom i 2013 da Jens Jacob Tychsen sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie “Badehotellet.” Her viser han for alvor evner ud i komikken og det musiske.

Men Jens Jacob Tychsen har også medvirket i en lang række af andre produktioner. Både på teatre, i TV-serier, og indtaling af tegnefilm, speakes til reklamer, tv udsendelser og dokumentarfilm.

Jens Jacob er desuden en af Danmarks mest brugte stemmer inden for tegnefilm, og er manden bag stemmer som: Svampebob Firkant, Mumiefar, Snurre Snup, Kermit, Joe Dalton, Jolly Jumper, Gargamel, Ken i Barbie, Rocket Racoon, Disney’s Herkules og mange, mange flere.

 

BALLEBRO BADEHOTEL

 

Hans Michael Jebsen fra Rederiet Jebsen A/S i Aabenraa købte i 1993 stedet og tog i 1995-1997 fat i stedets ånd og forestod en gennemgribende renovering, så stedet fremstår som et yndet traktørsted.

Med tanker tilbage til Det gamle Skagen, hvor bl.a. Krøyer, Anker og Tuxen malende beskrev hverdagen, har Hans Michael Jepsen i foråret 2017 ført de 11 værelsers indretning tilbage til denne tids charmerende stil.

2014 var året hvor Ballebro Færgekro blev udvalgt til TV2´s meget sete udsendelsesrække omkring badehoteller Danmark.

Pr. 1. november 2019 drives badehotellet af familien Aagaard Adam Hansen  som ønsker den hyggelige og hjemlige atmosfære videreført, som stedet fortjener.

 

 

PRAKTISK INFO


Vi sørger for bus til og fra Ballebro, og har følgende opsamlingssteder på vejen dertil.
Foreløbig plan for opsamling:
 

- Kl. 17.10 
Superbrugsen i Høruphav 
- Kl. 17.30 Sønderborg Ringriderplads

Emne:

Generalforsamling, Jens Jacob Tychsen og Galocepris-uddeling

Hvornår:

7. november 2019 kl. 18.00

Hvor:

Det nyrenoverede Ballebro Badehotel

Transport

Bus er inkluderet. Diverse opsamlingssteder.

Pris medlemmer:

475,- kr.

Tilmeldingsfrist:  

28. oktober 2019  (først til mølle..)

 

TILMELDING 


Ønsker du at deltage, skal du gøre følgende:

Klik her for TILMELDING!


Tilmeld det ønskede antal personer til arrangementet, og indbetal beløbet svarende til det antal personer, du ønsker at tilmelde til:


Broager Sparekasse reg. nr. 9797 konto nr. 0000405248

Skriv en kort bemærkning hvis I ønsker at sidde sammen eller der er kosthensyn der skal tages. 

INVITATIONEN kan ses her

Tidligere arrangementer her

All rights reserved
© 2019 Sønderborg Salgs- og Reklameforening